Έπεσε η αυλαία στο 1ο Summer Basketball Camp του Οίακα Ναυπλίου

Έπεσε η αυλαία στο 1ο Summer Basketball Camp του Οίακα Ναυπλίου

Με μια πολύ ευχάριστη έκπληξη έριξε την αυλαία του το Σάββατο 18/6/2016, το 1ο Summer Basketball Camp, που διοργάνωσε η ομάδα μας, αφού στο Κλειστό γυμναστήριο Ναυπλίου βρέθηκε ο γυμναστής του Παναθηναϊκού Σάββας Αρώνης, ο οποίος μίλησε σε παιδιά και γονείς.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου, περιελάμβανε διαγωνισμούς, παιχνίδια και φυσικά βραβεύσεις, μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, με τα παιδιά να χαίρονται την διαδικασία.

Επίσης εκλεκτοί προσκεκλημένοι μας τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ των οποίων ο Θεματικός Αντιπερειφεριάρχης Πελοποννήσου κος Βασίλης Σιδέρης , ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων κος Γεώργιος Καχριμάνης και το μέλος της οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου Ναυπλίου κος Ζέρβας.

Η διοίκηση της ομάδας θα ήθελε να ευχαριστήσει :

  1. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ειδικά την Π.Ε Αργολίδας και συγκεκριμένα τον αντιπερειφεριάρχη κο Τάσο Χειβιδόπουλο και τον Θεματικό Αντιπερειφερειάρχη κο Βασίλη Σιδέρη, για την στήριξη που μας παρείχαν.
  2. Τον ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων και την Πρόεδρό του κα Πόπη Καλκούνου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου.
  3. Τον κο Αρώνη για την παρουσία του
  4. Τους προπονητές της ομάδας μας κκ Παύλο Νώντα, Θωμά Πέτα, Γιάννη Καραντζούλη, Χρήστο Κοσσιώρη και Δημήτρη Παπαντωνίου και τέλος
  5. Ευχαριστεί για μια ακόμα φορά όλους που βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου και φυσικά όλους τους μικρούς μας φίλους που γέμισαν με φωνές και πολύ μπάσκετ το κλειστό γυμναστήριο αυτές τις μέρες.

Φυσικά το ραντεβού όλων ανανεώνεται για του χρόνου!

Καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους και ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

TOP