ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Πανέτοιμη για το παιχνίδι της Κυριακής η ομάδα μας

Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο - Α.Ε Πεντέλης – για την 6η  Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εντός έδρας αναμέτρηση δίνει  η ομάδα μας την Κυριακή 18/11/2018 και ώρα 17:00  με αντίπαλο την Α.Ε Πεντέλης  για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής  με στόχο την  νίκη.

Ο βοηθός προπονητή Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης μας Γιώργος Μπουρτσουκλής, στις σύντομες δηλώσεις τους , δίνουν το στόχο της ομάδας μας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου , να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας και να απολαύσουμε όμορφο μπάσκετ.

6η αγωνιστική Οίαξ - Πεντέλη
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Διαμαντής Φιλίνης – Βοηθός Προπονητή

Πολλοί λένε ότι η Πεντέλη θα παλέψει για την παραμονή. Πιστεύω όμως ότι θα διεκδικήσει πολλά περισσότερα στο φετινό πρωτάθλημα και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα το αποδεικνύουν. Έχει τρεις νίκες και  δυο δύσκολες ήττες από Έσπερο κ Τρίτων (εκ των πιο φορμαρισμένων ομάδων στην κατηγορία).

Για την ομάδας μας κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Εμείς όμως μπορούμε με την απόδοση μας να ορίσουμε τη μοίρα κάθε αγώνα. Παίζουμε στο γήπεδο και θέλουμε τον κόσμο της πόλης κοντά να μας ωθήσει στη νίκη.

Image

Γιώργος Μπουρτσουκλής – Παίκτης

Μετά από ένα κακό αποτέλεσμα εκτός έδρας, επιστρέφουμε στην έδρα μας για ένα δύσκολο ακόμα παιχνίδι με την ομάδα της Πεντέλης.

Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και με την υποστήριξη του κόσμου μας θα φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα,  τη νίκη!

 

TOP