ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Α.Ε.Ο Πρωτέας Βούλας – Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο για την 7η Αγωνιστική του πρωταθλήματος

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς ταξιδεύει για την 7η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, στην Βούλα, την Κυριακή (25/11, 17:00) ερχόμενη αντιμέτωπη με την ομάδα του Πρωτέα.

Ενόψει της 7ης αγωνιστικής ο προπονητής μας Χάρης Κουλουριώτης και ο Παίκτης Γιάννης Αναγνωστόπουλος,αντίστοιχα,απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας τόνισαν:

7η αγωνιστική ΠΡΩΤΕΑΣ - ΟΙΑΞ
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης - Προπονητής

Μετά από μια σειρά τριών Αγώνων που κρίθηκαν όλοι στον πόντο, η ομάδα μας θα δώσει ακόμα ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στον Πρωτέα στη Βούλα.
Είμαστε αισιόδοξοι, έχουμε δουλέψει σκληρά και στοχευμένα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!
Θα ήταν ιδανικό να επιστρέψουμε στο Ναύπλιο με τη νίκη που θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία αλλά γνωρίζουμε όλοι τις δυσκολίες για το αποτέλεσμα αυτό, παρόλα αυτά ξέρουμε πως αν αγωνιστούμε με τον τρόπο που θέλουμε έχουμε ελπίδες να το πέτυχουμε!

Image

Γιάννης Αναγνωστόπουλος – Παίκτης

Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μια δυνατής και ποιοτικής ομάδας, που προέρχεται από μια καλή εκτός έδρας νίκη.
Εμείς με την σειρά μας θέλουμε μόνο το διπλό. Είμαστε πανέτοιμοι, υγιείς, δουλεύουμε πολύ καλά και θέλουμε να βγει αυτή η εικόνα την Κυριακή στο παρκέ. Θα δώσουμε το 100 % και αν την τελευταία φορά εκτός έδρας ήμασταν άτυχοι, αυτή τη φορά θα είναι αλλιώς!!

 

TOP