ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δηλώσεις πριν την δύσκολη αναμέτρηση με τον Πανερυθραϊκό Α.Σ.

Οίαξ Ναυπλίου Α.Ο - Πανερυθραϊκός Α.Σ. – για την 8η  Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Εντός έδρας αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής δίνει η ομάδα μας την Κυριακή (02/12,17:00), καθώς φιλοξενεί  στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου  τον ΠανερυθραΪκο Α.Σ.  

Ελάτε να γεμίσουμε το Κλειστό, να χειροκροτήσουμε και να δώσουμε ώθηση στην ομάδα μας για τη νίκη.

Σε δηλώσεις τους, προς τους φίλους της ομάδας, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Μπούκουρας  και ο παίκτης  Παντελής Σκορδάς,  δήλωσαν τα εξής:

8η αγωνιστική Οίαξ - ΠανερυθραΪκος
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Γιώργος Μπούκουρας – Βοηθός Προπονητή

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς πρέπει να εξαργυρώσουμε με νίκη στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανερυθραϊκό, την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας μας στην Βούλα.
Σε αυτή την προσπάθεια μας καλούμε τον κόσμο του Ναυπλίου να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο και με τη βοήθεια του να τα καταφέρουμε.

Image

Παντελής Σκορδάς - Παίκτης

Προερχόμαστε από δύο συνεχόμενες νίκες οι οποίες μας δίνουν τη δυνατότητα να αναρριχηθούμε ψηλότερα στη βαθμολογία!
Ξέρουμε ότι ο Πανερυθραϊκός είναι μια ανταγωνιστική και σκληρή ομάδα η οποία τις τελευταίες αγωνιστικές έχει βελτιωθεί αισθητά!
Εμείς οφείλουμε μέσα στην έδρα μας με τη στήριξη του κόσμου να δώσουμε μια συνέχεια στις θετικές εμφανίσεις και πιστεύουμε ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά και σωστή προετοιμασία που γίνεται καθημερινά θα πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

TOP