ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Με αισιοδοξία παρά τα προβλήματα στην Δάφνη Δαφνίου η ομάδα μας

Εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, καθώς ταξιδεύει με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Μανδραϊκό, αλλά και με σοβαρές ελλείψεις λόγω ασθενειών, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής στην Αθήνα , ερχόμενη αντιμέτωπη την Κυριακή (13/1, 17:00) με την ομάδα της Δάφνης Δαφνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χαϊδαρίου «Χρ.Αγγουράκης»

Ο προπονητής Χάρης Κουλουριώτης και ο παίκτης Ηλία Πασολάρι, απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν για τον αγώνα :

11η αγωνιστική Τρίτων - Οίαξ
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Ένα ακόμα παιχνίδι ιδιαίτερα δύσκολο και σημαντικό μας περιμένει την Κυριακή απέναντι στην ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ. Όπως μαρτυρά και η βαθμολογική θέση πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με νεανικό ροστερ ιδιαίτερα αθλητικό και ταλαντούχο.

Εμείς από την πλευρά μας ξεκινήσαμε την εβδομάδα πολύ καλά και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Μανδραϊκό, αλλά το τελείωμα της μας βρήκε με σοβαρές ελλείψεις λόγω ασθενειών, παρόλα αυτά είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη νίκη και νιώθουμε δυνατοί με ή χωρίς τους άτυχους της εβδομάδας!

Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι!

Image

Ηλία Πασολάρι – Παίκτης

Μεγάλο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, με την οποία ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έχουμε προετοιμαστεί όλη την εβδομάδα και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την νίκη.

TOP