ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας μας στην γειτονική Κόρινθο

Δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, η οποία ξεπερνώντας τα προβλήματα υγείας της προηγούμενης εβδομάδας, ταξιδεύει στην γειτονική Κόρινθο , για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής , ερχόμενη αντιμέτωπη την Κυριακή (20/1, 17:00) με την ομάδα του ΚΑΟ Κορίνθου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου.

Ο βοηθός προπονητής Γιώργος Μπούκουρας και ο αρχηγός μας Δημήτρης Παπαντωνίου , απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν :

ΚΑΟ Κορίνθου - Οίαξ
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Γιώργος Μπούκουρας – Βοηθός Προπονητή

Άλλη μια επικίνδυνη έξοδος για την ομάδα μας. Η προετοιμασία μας πήγε καλά, αφήσαμε πίσω τα προβλήματα της προηγούμενης εβδομάδας και πάμε δυνατοί στην Κόρινθο για να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Image

Δημήτρης Παπαντωνίου - Αρχηγός

Μετά από μια κακή προηγούμενη εβδομάδα λόγω ασθένειας τεσσάρων παικτών από ιώσεις και μια αγωνιστική που δεν θέλουμε να θυμόμαστε, με ένα κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας μέσα στην Δάφνη Δαφνίου, πάμε στην Κόρινθο να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο τον ΚΑΟ Κορίνθου.
Η ομάδα όλη αυτήν την εβδομάδα δούλεψε σκληρά και προσηλωμένα για αυτόν τον αγώνα με σκοπό και μόνο την νίκη, για να μπορέσει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά να επανέλθει στις νίκες.

TOP