ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Στο Ναύπλιο για την 18η Αγωνιστική η ομάδα μας!

Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας, την Κυριακή 17/02 και ώρα 17:00, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής , ερχόμενη αντιμέτωπη με την ομάδα της Α.Ο Ένωσης Ιλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου .
Ο βοηθός προπονητής Διαμαντής Φιλίνης και ο παίκτης Γιώργος Μπουρτσουκλής, απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν :

Οίαξ  - Α.Ο  Ένωσης Ιλίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Διαμαντής Φιλίνης – Βοηθός Προπονητής

Το παιχνίδι με την Ένωση Ίλιου δε θα είναι εύκολο και δεν πρέπει να μας ξεγελά η θέση της στο βαθμολογικό πίνακα.

Από την πλευρά μας στοχεύουμε να βάλουμε στο παιχνίδι μας μεγαλύτερη διάρκεια στην αμυντική μας λειτουργία. Έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό και θέλουμε η άμυνα να μας δίνει ώθηση σε κάθε παιχνίδι.

Περιμένουμε επίσης από τον κόσμο για άλλη μια φορά να μπει στην εξίσωση του αγώνα όπως στο τελευταίο εντός έδρας ματς με τον Δούκα . Ραντεβού την Κυριακή στο γήπεδο.

Image

Γιώργος Μπουρτσουκλής – Παίκτης

Επιστρέφουμε πάλι στο Ναύπλιο  αποσκοπώντας σε μια καλή εμφάνιση κι ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε να διατηρήσουμε το αήττητο  της έδρας μας και να απολαύσει ο κόσμος το παιχνίδι.

Η Ένωση Ιλίου μπορεί να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογική κατάταξη ωστόσο δεν επαναπαυόμαστε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για μια ακόμη νίκη. Σας περιμένουμε στο γήπεδο.

TOP