ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας αυτή την Κυριακή!

Εντός έδρας αναμέτρηση για την ομάδα μας αυτή την Κυριακή 17/3 , η οποία αντιμετωπίζει στις 17:00 την ομάδα του Α.Ε.Ο. Πρωτέας Βούλας στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου.

Ο προπονητής Χάρης Κουλουριώτης (Charis Maev) και ο παίκτης μας Γιώργος Μανάκας (George Manakas), απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν για τον αγώνα:

Α.Ε. Πεντέλης  - Οίαξ Ναυπλίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Μετά τη νίκη στην Πεντέλη επιστρέφουμε στην έδρα μας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Πρωτέα.
Ξέρουμε ότι είναι σημαντικό να κρατήσουμε την έδρα μας καθαρή και θα δώσουμε το 100%. Δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίζει το ματς του πρώτου γύρου που είχαμε κερδίσει με πολύ καλή εμφάνιση στο γήπεδο της Βούλας, καθώς σίγουρα πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι και η ομάδα του Πρωτέα έχει την ποιότητα να κερδίζει οποιονδήποτε αντίπαλό στην κατηγορία. 
Έχουμε πει πως κάθε ματς πρέπει να το αντιμετωπίζουμε ξεχωριστά και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να μπορεί η ομάδα να παίρνει τα καλύτερα αποτελέσματα. 
Περιμένουμε τον κόσμο του Ναυπλίου να γεμίσει και πάλι το γήπεδο και να μας ωθήσει σε μια ακόμη νίκη.

Image

Γιώργος Μανάκας – Παίκτης

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. 
Ο Πρωτέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει δείξει πολύ καλή εικόνα στο πρωτάθλημα και θέλουν σίγουρα να ανέβουν βαθμολογικά.
Εμείς από τη μεριά μας δουλέψαμε σκληρά αυτήν την εβδομάδα για το παιχνίδι και θέλουμε την νίκη για να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο στόχο μας.

 


TOP