ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Έτοιμη για το μεγάλο άλμα η ομάδα μας!

Ο Οίακας Ναυπλίου , η ομάδα της πόλης  του Ναυπλίου, του τόπου μας, υποδέχεται την προσεχή Κυριακή 5/5 την Δάφνη Δαφνίου , στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής  κατηγορίας.

Το παιγνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 (5μμ) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου που  θα είναι κατάμεστο.

Για αυτό το Δ.Σ της ομάδας μας καλεί του φιλάθλους , να έρθουν από νωρίς  στο γήπεδο την Κυριακή,  για  να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών μας και των  προπονητών τους.

Ο προπονητής της ομάδας μας, Χάρης Κουλουριώτης  και ο παίκτης της   ομάδας μας, Μιχάλης Πελεκάνος,   απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας τόνισαν για τον αγώνα :

Οίαξ Ναυπλίου - Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Φτάσαμε στο σημείο να παίζουμε την άνοδο στα τελευταία τρία παιχνίδια και να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας!

Το ματς της Κυριακής είναι το πιο σημαντικό και ο πρώτος τελικός για εμάς!

Ξέρουμε πως η Δάφνη είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο, θέλουμε πάρα πολύ να την κερδίσουμε και να την ακολουθήσουμε στην Α2!

Για άλλο ένα παιχνίδι το γήπεδο μας θα γεμίσει και ο κόσμος μας θα δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, με σκοπό να μας ωθήσει σε μια από τις σπουδαιότερες αθλητικές επιτυχίες της πόλης!

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ Χρόνια πολλά με υγεία σε όλους!

Image

Μιχάλης Πελεκάνος – Παίκτης

Την Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην έδρα μας με μια πολύ δύσκολη ομάδα.

Γνωρίζουμε την κρισιμότητα και την σημασία του αγώνα καθώς με νίκη κάνουμε ένα πάρα πολύ μεγάλο βήμα για την άνοδο !

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά όλη την εβδομάδα και αυτό θα πρέπει να το βγάλουμε την Κυριακή στον αγώνα. Για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά!

Για να γίνει αυτό θα χρειαστούμε την στήριξη του κόσμου μας,  όπως κάνει άλλωστε σε όλα μας τα παιχνίδια και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί !

 

TOP