ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δηλώσεις για την 10η αγωνιστική της Α2 με το Ψυχικό

Image

Τζάνης Γιάννος- Βοηθός Προπονητή

Τι πρέπει να προσέξετε για να έρθει η σημαντική νίκη με το Ψυχικό;

Αντιμετωπίζουμε μια πάρα πολύ έμπειρη ομάδα στη κατηγορία η οποία θα έρθει στην έδρα μας και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας βάλει δύσκολα. Εμείς πρέπει να εμφανιστούμε σωματικά, πνευματικά και αγωνιστικά έτοιμοι ώστε να κλείσουμε μια σειρά τριών αγώνων σε μια εβδομάδα, έχοντας θετικό πρόσημο.

Πως περιμένετε την αντίδραση της ομάδας σας μετά τον δύσκολο αγώνα της Τετάρτης με τον Oλυμπιακό;

Την Τετάρτη δεν καταφέραμε να κερδίσουμε την ομάδα του Ολυμπιακού αν και στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν καλοί όμως μας έμεινε η πικρία της ήττας. Θέλω να πιστεύω ότι το αρνητικό αυτό αποτέλεσμα θα μας δημιουργήσει επιπλέον θέληση για νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την ομάδα του Ψυχικού.

Image

Σιμιτζής Κωνσταντίνος – Forward

Μετά από ένα δύσκολο μεσοβδόμαδα παιχνίδι πόσο δύσκολο είναι για ένα αθλητή μα ετοιμαστεί για ένα αγώνα επίσης μεγάλης σημασίας για την ομάδα του;

Είναι δύσκολο για όλους σίγουρα, αλλά πιστεύω έχει γίνει η σωστή διαχείριση μέσα στην εβδομάδα για να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και στο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο το Ψυχικό.

Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ομάδας το Σάββατο;

Ο κόσμος να περιμένει να δώσουμε πάλι το εκατό τις εκατό όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και τον καλούμε να είναι πάλι δίπλα μας σε ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι.

TOP