ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δηλώσεις για την 11η αγωνιστική της Α2 με τη Δάφνη Δαφνίου

Image

Κοκκάλας Λευτέρης - Βοηθός προπονητή

Τι πρέπει να προσέξει η ομάδα μας για να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα;

Αυτό που σίγουρα έχει στοιχίσει στα προηγούμενα παιχνίδια είναι το κακό ξεκίνημα. Θα χρειαστεί η συγκέντρωση μας να είναι σε υψηλό επίπεδο απο το τζάμπολ. Εφόσον γίνει αυτό, πιστεύω οτι η εμπειρία μας θα μπορέσει να διαχειριστεί καλύτερα τα παιχνίδια.

Πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα μετά από κάποια συνεχόμενα οριακά αρνητικά αποτελέσματα να δουλέψει  συγκεντρωμένα στον επόμενο αγωνα;

Είναι αρκετά δύσκολο αν το αφήσεις να σε πάρει απο κάτω. Στην δική μας περίπτωση αυτο δεν ισχύει, διότι η εμπιστοσύνη που υπάρχει μεταξύ διοίκησης, παικτών και προπονητικού επιτελείου είναι διαρκής και ξέρουμε οτι αυτό είναι το σημαντικότερο συστατικό της ανάκαμψης.

Είμαστε εδώ να παλέψουμε γιατί το πιστεύουμε, το θέλουμε και ξέρουμε οτι μόνο μαχόμενοι θα το διεκδικήσουμε!

Image

Ζώρζος Κωνσταντίνος – Guard

Τι είναι αυτό που έχεις κρατήσει από την προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Δάφνη Δαφνίου;

Θεωρώ ότι έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Έχουμε δουλέψει αρκετά πάνω στον αντίπαλο και ελπίζω να καταφέρουμε να τα εφαρμόσουμε και στον αγώνα για να τον περιορίσουμε.

Ποιο είναι το κλειδί για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής στο κλειστό του Χαϊδαρίου;

Σημαντικό θα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Τέλος να δείξουμε ότι θέλουμε το παιχνίδι από την ενέργεια και την αποφασιστικότητα μας έτσι ώστε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να μας επιβάλει τον ρυθμό του.

TOP