ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δηλώσεις για την 12η αγωνιστική της Α2 με τον Τρίτων

Image

Διαμαντής Φιλίνης – Βοηθός προπονητή

Επιστροφή στο Ναύπλιο μετά τη νίκη στο Χαϊδάρι, τι παγίδες κρύβει το παιχνίδι με τον Τρίτωνα;

Η νίκη στο Χαϊδάρι έδειξε χαρακτήρα σοβαρής ομάδας από την πλευρά μας. Ήρθε σε ένα χρονικό σημείο μετά από συνεχόμενα άτυχα αποτελέσματα που δε μας πτόησαν αλλά αντίθετα μας πείσμωναν για περισσότερη δουλειά. Ήταν μια νίκη τόνωσης αυτοπεποίθησης για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ωστόσο για να έχει αξία αυτή η νίκη πρέπει να συνοδευτεί με αντίστοιχο αποτέλεσμα το Σάββατο στο Ναύπλιο εναντίον του Τρίτωνα. Παλιά γνώριμη ομάδα από περσυ, καλά δουλεμένη και σκληρή. Δεν πρέπει να μας ξεγελά η θέση τους στη βαθμολογία και είναι σημαντικό να μη χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο.

Πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο κόσμος, αφού και το περσινό ματς με τον ίδιο αντίπαλο είχαμε ένα κατάμεστο γήπεδο;

Ο κόσμος πάντα παίζει σημαντικό ρόλο και πρέπει να γεμίζει σε κάθε αγώνα το γήπεδο. Οι παίκτες μας απολαμβάνουν να παίζουν μπροστά στο κοινό μας και θέλουν τη στήριξη του κόσμου. Θα επαναλάβω κάτι που είπα και πέρσι. Η πόλη ζει ιστορικές μπασκετικες στιγμές. Γίνεται σοβαρή προσπάθεια από διοίκηση προπονητές παίκτες και πολλούς φορείς της πόλης και του Δήμου και τους ευχαριστούμε όλους γιαυτό. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος μας με την παρουσία του και τη φωνή του να μας εμψυχώνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα. Ραντεβού το Σάββατο στις 5 μμ.

Image

Stefan Djordjevic - Center

Ποσό σημαντικός είναι ο αγώνας με τον Τρίτωνα ;

Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι για μας για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει. Παίζουμε στο γήπεδο μας και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο και ενέργεια για τη νίκη. Σίγουρα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι γιατί ο Τρίτωνας είναι μια ομάδα που έχει δείξει χαρακτήρα και παλεύει κάθε παιχνίδι.

 Τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος από την ομάδα μετά και από την επιτυχία με τη Δάφνη Δαφνίου;

Ο κόσμος στο γήπεδο μας μπορεί να περιμένει σίγουρα να δει την ομάδα μας να δίνει το 100% μέσα στο παρκέ και τους θέλουμε για ακόμη μια φορά κοντά μας για να κλείσει το 2019 με νίκη και να την πανηγυρίσουμε όλοι μαζί.

TOP