ΝΕΑ ΟΜΑΔΑΣ

Δηλώσεις για την 17η αγωνιστική της Α2 με τον Απόλλωνα Πάτρας

Image

Χάρης Κουλουριώτης - Προπονητής

Περνάμε μια πολύ θετική περίοδο και με το σερί των τριών νικών έχουμε κάνει ένα νέο ξεκίνημα το οποίο μας έχει δώσει ως αποτέλεσμα να πατήσουμε στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος.

Σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί αυτό αλλά γνωρίζουμε και πόσο δύσκολο είναι να φύγεις νικητής από το γήπεδο της Περιβόλας και βρίσκοντας μάλιστα την ομάδα του Απόλλωνα πληγωμένη μετά από δύο οριακές ήττες.

Έτσι λοιπόν μεγάλη βαρύτητα ως προς το αποτέλεσμα θα παίξει η συγκέντρωση της ομάδας μας και ο έλεγχος του ρυθμού του αγώνα καθώς και πόσο θα περιορίσουμε τη δράση των δύο κινητήριων μοχλών για τον αντίπαλο μας δηλαδή του Τσάμη και του Μολφέτα που κάνουν ένα πολύ καλό πρωτάθλημα έως τώρα.

Εύχομαι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι σε ένα άκρως μπασκετικό γήπεδο απέναντι σε έναν ιστορικό αντίπαλο και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος.

Image

Παπαντωνίου Δημήτριος - Guard

Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι ένα ντέρμπι...ένα ματς που και οι δύο ομάδες χρειάζονται....

Εμείς για να συνεχίσουμε το θετικό σερί και να βάλουμε γερές βάσεις σωτηρίας και ο Απόλλωνας για να συνεχίσει να έχει επαφή με την δεύτερη θέση  που θα είναι καθοριστική για τα play off...

Έχουμε δουλέψει πολύ δυνατά γι’ αυτό το ματς και θα πάμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και την νίκη...

TOP