ΝΕΑ

Νίκη και Πρόκριση στο Κύπελλο απέναντι στον Απόλλωνα

Πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς, πρώτος στο Ναύπλιο και νίκη για την ομάδα μας.

Δυστυχώς χωρίς την παρουσία του κόσμου μας, ελπίζουμε στο άμεσο μέλλον να δούμε γήπεδα με κόσμο.

Τελικό σκορ 73-57, απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας των πολλών απουσιών, αφού εκτός των τεσσάρων μεταγραφών που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν λόγω του γνωστού προβλήματος με την έκδοση των δελτίων, δεν αγωνίστηκε ούτε ο Μολφέτας.

Η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία κατά διαστήματα σε άμυνα αλλά και επίθεση με φανερή όμως την έλλειψη διάρκειας καλής απόδοσης.

Πρώτος σκόρερ ο αρχηγός μας Μιχάλης Πελεκάνος, πρώτος ριμπάουντερ ο Παναγιώτης Βύρλας με 12 και πρώτος στις ασσίστ ο Κώστας Σιμιτζής με 5.

Στα αξιοσημείωτα η παρουσία των δυο εφήβων Καστραντά και Καρκούλη στη δωδεκάδα αλλά και το ντεμπούτο των ντόπιων, Γιώργου Τσουλφίδη - σκόραρε κι ένα τρίποντο - και Παναγιώτη Χαϊδά. Ο 16χρονος Μάριος Καστραντάς αγωνίστηκε και αυτός για πρώτη φορά πατώντας σχεδόν 3 λεπτά το παρκέ του κλειστού.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Τσώνος Ζακεστίδης Μηλαπίδης με κομισάριο τον Πετρόπουλο και στη Γραμματεία κάθισαν οι Μαυροθαλασσίτη Σταυροπούλου Χρυσός.

Οίαξ (Κουλουριώτης – Τζάνης , Κοκκάλας ) Σιμιτζής 8, Χαϊδάς, Κουμπούρας 12, Πελεκάνος 14(1), Τσουλφίδης 3(1), Παπαφλωράτος 5(1), Ευστρατίου 7(1), Βύρλας 8, Καλλινικίδης 8(1), Σκορδάς 8, Καστραντάς Μαρ.

Απόλλων Πάτρας (Βετούλας, Ελευθεριάδης) Τσιακμάς 11(2), Νιφόρας 6(2), Ζούμπος 17, Αθανασόπουλος 2, Παπαφωτίου 6(2), Μπαζίνας 6(1), Φραγκοπαναγιώτης, Κογιώνης 9.
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δόθηκε συνέντευξη τύπου από τους δυο προπονητές και τους αθλητές Καλλινικίδη και Ζούμπο.

Επόμενος αντίπαλος ο Αμύντας την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στο κλειστό της ΠΥΡΚΑΛ.

 

Θέλω να παρουσιάζω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής μου 24 ώρες το 24ωρο !

 

Δείτε ολόκληρο τον αγώνα

 

 

Δείτε τις δηλώσεις του αγώνα

TOP