ΝΕΑ

Ιστορική πρώτη ήττα για τις Κορασίδες μας. Με ήττα συνέχισε και το παιδικό

Πρώτη συμμετοχή για τα κορίτσια μας στο πρωτάθλημα των κορασίδων. Με ήττα ξεκίνησαν οι 5 παίκτριες που κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω τραυματισμών και καθυστέρησης έκδοσης κάποιων δελτίων.

oiax korasides 6
Για την ιστορία ηττηθήκαμε με 27-44 από την ομάδα του Λέοντα στο κλειστό γυμναστήριο του Ναυπλίου. Συμμετοχή είχαν για την ομάδα μας οι Στογιάνοβιτς, Καλφακάκου, Στεργιοπούλου και οι αδερφές Κυριακίδου Ελευθερία και Δήμητρα.

oiax korasides 2
Η προπονήτρια Νικολέττα Μπάλλα μαζί με τον προπονητή του γυναικείου μας Β.Τσοτσόκο κάθισαν στον πάγκο και είδαν τα κορίτσια να κάνουν μια φιλότιμη προσπάθεια και να δείχνουν καλά στοιχεία πριν λυγίσουν από την κούραση.

oiax korasides 5
Το τμήμα χτίζεται και ελπίζουμε μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερα κορίτσια να έρθουν κοντά μας και να γινόμαστε καλύτεροι.

oiax korasides 4

Με ήττα όμως συνέχισε και το παιδικό τμήμα στο Άργος απέναντι στον Αριστέα με σκορ 52-48.
Τα αγόρια του Δ.Φιλίνη είχαν ένα μέτριο μεσημέρι κάτι το οποίο οδήγησε σε μια δύσκολη ήττα. Η προσπάθεια όλων ήταν καλή αλλά όχι αρκετή για να έρθει μια ακόμα νίκη.

Δεν πειράζει η προσπάθεια όλων συνεχίζεται και βάσει αυτού τα αποτελέσματα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται το παιδικό μας αγωνίζεται στο Άστρος, το εφηβικό μας με την Ολυμπία ενώ οι κορασίδες έχουν ρεπό.

Είμαστε Όλοι Μαζί...Οιακας!

 

 

TOP