ΝΕΑ

Δεν περισσεύει Κανείς!

 

 

Ο ΟΙΑΞ ΑΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της πόλης του Ναυπλίου πως με μεγάλη του λύπη και λόγω των συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί με τον covid-19 είναι αναγκασμένος να κραταει τις πόρτες του κλειστού γυμναστηρίου κλειστές σε όλες τις δραστηριότητες του Συλλόγου. Αυτό αφορά όλα τα τμήματα, Ανδρικό Γυναικείο Εφηβικό Παιδικό Κορασίδες αλλα και των Ακαδημιών!
Κυρίως για τους επίσημους αγώνες που πολλάκις έχει αποδειχθεί πως η παρουσια και η φωνή του κόσμου μας έχει σπρώξει τα τμήματα μας σε σπουδαίες νίκες και διακρίσεις, πρέπει να τηρηθούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ για τα οποία είναι ξεκάθαρο πως κύρια ευθύνη έχει το γηπεδούχο σωματείο.
Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν πως εντός του γηπέδου, όπως συνέβη και στους δύο πρώτους εντός έδρας επισήμους αγώνες της χρόνιας για το κύπελλο και πρωτάθλημα των ανδρών με αντιπάλους τον Απόλλωνα Πάτρας και την Δάφνη Δαφνίου αντίστοιχα, θα παρευρίσκονται αποκλειστικά και μόνον οι αθλητές μας, οι προπονητές μας, εργαζόμενοι και μέλη του Δ.Σ. της ομαδας μας!

Από εκεί και πέρα ότι προβλέπεται και μόνο από το υγειονομικό πρωτοκολλο και για τις αντίπαλες ομάδες(αθλητές, προπονητές, προσωπικό ομαδας και αξιωματούχοι της ομαδας).
Με σεβασμό σε όλους, ενημερώνουμε πως δεν θα γίνει καμία εξαίρεση για κανέναν φίλαθλο. Για το λόγο αυτό και για να τιμήσει φιλάθλους και χορηγούς η διοίκηση έχει προβλέψει τη live μετάδοση των περισσότερων αγώνων μέσα από το κανάλι της ομάδας μας στο YouTube.
Στηρίξτε την ομάδα της πόλης μας με όποιον τρόπο μπορείτε και ελπιζουμε όλοι σύντομα να τα πούμε με ανοιχτές πόρτες και να πανηγυρίσουμε αγκαλιά νέες νίκες του Οίακα μας!
Σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο με το υγειονομικό πρωτόκολλο για την διεξαγωγή των αγώνων από το επίσημο site της Ομοσπονδίας.

https://basket.gr/eidhseis/11598-ygeionomiko-protokollo-dieksagogis-agonon

Είμαστε Όλοι Μαζί...Οιακας!

Υ.Γ. Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία η λίστα εισόδου και των δύο αγώνων ειναι στη διάθεσή του!

TOP