ΝΕΑ

Έκλεισε μια ακόμα μπασκετική Χρόνια για την ομάδα μας!

  

Όπως όλα δείχνουν ο πολύ αμφίρροπος αγώνας του αντρικού μας με αντίπαλο τον Αμύντα το περασμένο Σάββατο θα είναι και ο τελευταίος επίσημος για όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα για τη χρονιά 2020-21!  Το γυναικείο έκανε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες πριν τη διακοπή στην πρώτη συμμετοχή της ομάδας στην Α2.
oiakas gynaikeio a2


Επίσης δύσκολα θα πραγματοποιηθούν αγώνες τόσο για το παιδικό και εφηβικό αλλά και τις κορασίδες μας.

korasides oiax 2021
Το αντρικό κατάφερε να ολοκληρώσει μια δύσκολη χρονιά με πολύ πειστικές εμφανίσεις ειδικά στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και παρά τις σημαντικές απουσίες τόσο του αρχηγού μας Μιχάλη Πελεκάνου όσο και του Δημήτρη Χρονόπουλου που αναρρώνει από το χειρουργείο που υποβληθεί πριν από περίπου ένα μήνα.
paidiko oiakas 2021

Έτσι λοιπόν παρά τις δυσκολίες κυρίως οικονομικές που δημιούργησε η πανδημία του κορονοϊού μπορούμε να πούμε πώς ο Οίακας, η ομάδα της Πόλης του Ναυπλίου στάθηκε Περήφανη και Όρθια!
efiviki oiakas 2021

Σε αυτό βέβαια δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως εκτός από την προσπάθεια της Διοίκησης, ενεργή βοήθεια προσέφεραν τόσο η Δημοτική Αρχή και ο ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων όσο και όλοι μικροί και Μεγάλοι μας χορηγοί.

Η μεγάλη προσπάθεια συνεχίζεται με βλέμμα στο μέλλον και στραμμένη την προσοχή στην αναγέννηση της Ακαδημίας μας που συνεχίζει τις προπονήσεις και ετοιμάζει τους αθλητές και αθλήτριες του μέλλοντος με την καθοδήγηση του Μιχάλη Πελεκάνου αλλά και ολόκληρου του προπονητικού επιτελείου της ομάδας μας!

Γεμάτοι πίστη και αποφασιστικότητα και θέλοντας βέβαια να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλαν να ξεπεραστούν οι δυσκολίες, θέλουμε να εμφανιστούμε έτοιμοι στην ερχόμενη χρόνια που αποτελεί και σταθμό για το Σύλλογο καθώς κλείνει 50 χρόνια από την ίδρυση του (φθινόπωρο 1971) και θα βρει πάλι τους άνδρες για τρίτη συνεχόμενη σεζόν αλλά και τις γυναίκες για δεύτερη στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Για το τέλος αφήσαμε τους πρωταγωνιστές της φετινής προσπάθειας, πολλά μπράβο λοιπόν σε όλα τα μέλη της ομάδας μας, αθλητές αθλήτριες και προπονητικών επιτελείων του ανδρικού και γυναικείου τμήματος και όλων των μικρών μας αθλητών και αθλητριών μας καθώς και τους προπονητές τους!

#Είμαστε_όλοι_μαζί_Οιακας  #50_χρονια  #Ναυπλιο

TOP