ΝΕΑ

Με τον κόσμο μας μετά από πολύ καιρό

Πρώτο παιχνίδι εντός έδρας για την Α2 της σεζόν 2021-22 για την ομάδα μας! Πρώτο παιχνίδι με την παρουσία του κόσμου μας μετά από σχεδόν 2 χρόνια! Σας περιμένουμε λοιπόν το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 και ώρα  17.00 στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης, να γεμίσουμε και πάλι με φωνές το κλειστό της πόλης μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως η διάθεση των καρτών διαρκείας συνεχίζεται από τα γραφεία του συλλόγου σήμερα αλλά και την Παρασκευή στις 17.00-19.00.

Σχετικά με την είσοδο στις κερκίδες του ΔΑΚ Ναυπλίου, σας ενημερώνουμε πως οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας ή απλού εισιτηρίου, πρέπει να έχουν μαζί τους σε ψηφιακή ή απλή μορφή το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το πιστοποιητικό νόσησης κατά τους έξι τελευταίους μήνες, το οποίο θα επιδεικνύουν στους προελέγχους, μαζί με το έγγραφο ταυτοποίησης (ταυτότητα, διαβατήριο)

Οι ανήλικοι 13 έως 17 θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό PCR TEST 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών πριν από τον εκάστοτε αγώνα

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Τιμή εισιτηρίου 5€  | Τιμή κάρτας διαρκείας (για όλους τους εντός έδρας αγώνες) 50€

 

 Things Happen After a Development. Για επιχειρήσεις που θέλουν κάτι περισσότερο.

TOP