ΝΕΑ

Φιλικοί Αγώνες με Ακαδημία από την Αμερική!

Φιλικοί Αγώνες με Ακαδημία από την Αμερική!

 

Το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2022 υποδεχθήκαμε και φιλοξενήσαμε τα παιδιά της SUPER LEAGUE ACADEMY που ταξίδεψαν από τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ για μια πολυήμερη επίσκεψη στην Ελλάδα.Δυο φιλικές αναμετρήσεις περιλάμβανε το πρόγραμμα στις ηλικίες των παίδων και των εφήβων.

Όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες του ΔΑΚ Ναυπλίου παρακολούθησαν δύο όμορφα 40λεπτα με καλό μπάσκετ σε άριστο κλίμα.Η δράση αυτή ήταν η απαρχή μιας διευρυμένης συνεργασίας της ομάδας μας με την συγκεκριμένη Ακαδημία που εμπνευστής και επικεφαλής της είναι ο Τζέιμς Πιστούρης, με καταγωγή από την Κεφαλλονιά και απαρτίζεται κυρίως από παιδιά Ελληνικής καταγωγής!

Άλλωστε πολύ σημαντικό ήταν και το γεγονός πως ενίσχυσαν και τη δράση του πασχαλινού camp που διοργανώσαμε όντας μεταξύ άλλων υποστηρικτές του. Ευχαριστούμε πολύ όλους, αθλητές προπονητές και συνοδούς για τις όμορφες στιγμές που μοιραστήκαμε και αναμένουμε να συναντηθούμε ξανά το συντομότερο δυνατό.

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία για τα μέλη της ομάδας μας που το χάρηκαν ιδιαιτέρως, ελπίζοντας να ανταποδώσουμε την επίσκεψη και να βρεθούμε εμείς στη Νέα Υόρκη!

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν!

277932480 1108568989933206 2279167319300791539 n

 

 

TOP